В „Западен” искат още един пенсионерски клуб

IMG_8350

Възрастните хора в „Западен” имат нужда от разкриването на още един пенсионерски клуб в района – около това мнение се обединиха представители на двата сега съществуващи клуба след разговори с общински съветници. Срещата се проведе при кмета на района Димитър Колев, като на нея присъстваха общинските съветници на ПП ГЕРБ от „Западен” Ясен Михайлов и Петър Попов.

Представителите на двата пенсионерски клуба – „Отдих” и този в квартал „Прослав” изложиха основните си проблеми, които срещат в ежедневието си пред кмета и двамата общински съветници. Димитър Колев, Ясен Михайлов и Петър Попов от своя страна обещаха на своите гости тези срещи да станат регулярни и увериха възрастните хора, че могат да разчитат на тяхната подкрепа и в бъдеще.

По време на срещата в кметството на „Западен” стана ясно и че от администрацията са осигурили безплатна екскурзия за пенсионерите, които желят да посетят Карлово за официалното отбелязване на 143-та годишнина от обесването на Васил Левски. За целта в двата клуба вече се изготвят списъци с желаещите да посетят родния град на Апостола на свободата.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top