В Леново искат асфалт и улично осветление (СНИМКИ И ВИДЕО)

Съвсем не по първоаприлски жителите на асеновградското село Леново поискаха обещание за редовна среща с представителите на властта и решаване на дългогодишни проблеми. Макар да бяха гости на дамите от известния състав за автентичен фолклор „Леновските баби” общинските съветници от ПП „ГЕРБ” Димитър Янев и Радослав Янков не пропуснаха да чуят как групата няма собствена репeтиционна зала и средства, за да участва в различни национални и международни конкурси. Двамата присъстваха на празничен концерт, посветен на Деня на шегата и закачката.

„Идеята ни в този мандат е да се срещаме с избирателите в цялата община като ги посещаваме по места”, каза Димитър Янев. Още на 23 април съветниците от ГЕРБ ще направят приемна в село Леново, обещаха двамата представители на партията.

Актуална информация за събитията в селото те получиха от световноизвестния телевизионен канал „Леново ТВ”. Водещите – сватята Мичка и кака Димитричка представиха в жив ефир най-новото от политическия, културен и спортен живот на селото.

От години в Леново отбелязват Деня на шегата. Селото е известно със своите зевзеци и веселбите, които се организират на мегдана.

Следващата изява на групата за автентичен фолклор „ Леновските баби” ще бъде за празника Лазаровден, разказа Атанаска Янкова, ръководител на състава.

Подобни статии

Top