В Пловдив започва петият Психодрама фестивал

2016-02-03_235429

Петото издание на Психодрама фестивал стартира в Пловдив. Фестивалът е интерактивно събитие, което се финансира и зарежда с енергия от участващите в него.

През тази година в рамките на 4 дни форумът включва 38 уъркшопа и 14 безплатни събития със свободен достъп. Темите представят различни аспекти от груповата и индивидуална работа или срещи с хора в области като психотерапия, социална работа, образование, изкуства, бизнес, мениджмънт на човешки ресурси и др.

Фестивалът ще бъде открит днес в 11.00 часа. В първия ден в програмата са включени семинари и уъркшопове по темата за осиновяването, мястото и ролята на
биологичните родители в света на осиновеното дете, проблемите на децата, работата със семейства, изследвания на потока мигранти и др. Включени са също аспекти на работата със групи, различни психологични състояния и терапевтични методи.

Организатор на фестивала е фондация „Кентавър“. Форумът ще продължи до 7 февруари. Той включва и няколко прожекции на филми, множество ролеви игри и др.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top