В Столипиново никой не предлага пари за изборите - DC news

В Столипиново никой не предлага пари за изборите

Два дни преди изборите в Столипиново никой не предлага явно пари на хората в квартала, за да гласуват за определена партия. Хората разказват, че освен за редовните предизборни срещи с избиратели, не са ги търсили партийни емисари, които да предлагат пари за гласа им.

По главните улиците почти няма предизборни транспаранти и плакати на политически сили, а хората все още не са решили дали и за кого да гласуват в неделя.

Източници на DCNEWS.BG  от квартала твърдят, че едно е сигурно – парите няма да отидат до обикновените избиратели, а ще останат в прекупвачите. Хората също не се надяват тази година да вземат някой лев, защото никой не е ходил да ги агитира, въпреки, че в предишни години са раздавали по 20-на лева за глас.

До момента в прокуратурата са образувани 9 преписки по сигнали за нарушения в изборния процес, съобщи говорителят Атанас Илиев. Материалите по тях са засекретени. А  жителите на Столипиново бяха категорични: Искат да живеят по-добре, на по-чисто и бъдещите властимащи да не ги търсят само преди избори, а да им осигурят възможност за работа.

 

Подобни статии

Top