В Хасково е първият от мачовете на истината за Локомотив

В Хасково е първият от мачовете на истината за ЛОКО

Локомотив (Пловдив) гостува на Хасково в петък от 17 часа в първия от поредицата мачове на истината. Футболистите прекратиха бойкота си, а наставникът Христо Колев-Бащата се завърна на поста си, въпреки че пари в касата на клуба няма. Отборът реши да доиграе сезона дори и без финансов стимул, за да запази мястото на „черно-белите” в елита.

На стадиона под Аязмото няма да бъдат контузените Игнат Дишлиев и Венелин Филипов, но останалите ще бъдат поведени от капитана си Мартин Камбуров към задължителна победа. Пловдивчани са на четвърто място във втората шестица с 20 точки, само на 6 точки от борещия се за оцеляване Марек. Хасково пък има едва 8 точки, но може да се хвърли срещу гостите.

„От понеделник насам момчетата тренираха доста съвестно. Дори бих казал, че са доста мълчаливи на тренировка. Концентрирани са върху това, което ни предстои утре. Разбира се, че се надяваме да прекъснем серията си без победа. Ние дори не сме вкарвали гол. Крайно време е това нещо да приключи”, заяви помощник-треньорът Петър Пашев.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top