В 4 секции ще се гласува в УМБАЛ „Свети Георги“ днес

izboren_den

Четири избирателни секции ще работят в УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив на балотажа в неделя, стана ясно днес. Както и на първия тур, три от тях са в База 2 на лечебното заведение на бул. „Пещерско шосе“ №66 и попадат на територията на Район „Западен“. Секции с номера 48 и 49 са разположени в Хирургичния блок, обясниха от болницата.

Всички, които към 1 ноември ще се лекуват в клиничните звена от 1 до 5 етаж включително ще гласуват в 48-а секция. Тя ще бъде разположена в западното крило на 5 етаж в Клиниката по ортопедия и травматология. На 11 етаж, в източното крило, във Втора клиника по хирургия, ще се намира 49-а секция, като в нея ще могат да гласуват пациентите, които са в стационарите от 6 до 12 етаж.

Секция №50 ще бъде в административната сграда на Клиниката по инфекциозни болести. Там могат да гласуват лежащо болните в трите лечебни блока на клиниката, в Отделението по Фтизиатрия към Клиниката по пневмология, както и избирателите-пациенти на Психодиспансера.

Четвъртата секция на болницата е №102 в Район „Централен“. Тя ще бъде разположена в Клиниката по кожни и венерически болести в База 1 на УМБАЛ „Свети Георги“ на бул. „Васил Априлов“ №15А.

Общо 110 пациенти на лечебното заведение са вписани в избирателните списъци – 12 в База 1 и 98 в База 2. На новопостъпилите до 1 ноември пациенти, желаещи да упражнят правото си на глас, ще бъдат издадени индивидуални протоколи за гласуване на място в избирателните секции.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top