Габриела Петрова: Няма мъж до мен, изцяло съм отдадена на Олимпиадата! - DC news

Габриела Петрова: Няма мъж до мен, изцяло съм отдадена на Олимпиадата!

Спортист №1 на България за 2015 година Габриела Петрова призна в ексклузивно интервю за списание „HELLO! България“, че до нея няма човек в момента, тъй като се е посветила изцяло на спорта, а основната й цел през 2016-а е Олимпиадата в Рио де Жанейро през август.

На въпрос „Има ли място за любов в твоя живот?“, състезателката на Локомотив (Пловдив) отговаря: „Сигурно има. В момента всичко освен спорта е на заден план. Толкова максимално съм се концентрирала в подготовката си, особено в тази олимпийска година, че наистина няма място. Не че ще пречи, сигурно не пречи. Много са примерите за любов и успехи. Но когато правя нещо, аз искам да го правя с цялото си внимание. Когато имаш човек до себе си, той иска внимание, време. В момента аз не мога да го дам това време. Не искам да жертвам мечтите си сега или да жертвам живота на някой друг заради себе си, защото един мъж трябва да се съобразява много с мен. На този етап да, няма място.“

„Живея сама и съм свикнала да намирам спокойствие в това, че съм сама, че ми е тихо вкъщи, че не се съобразявам с никого. Има моменти, в които не ми се говори. И тогава намирам спокойствие в усамотението си и се презареждам“, каза още сребърната медалистка в тройния скок от Европейското първенство в зала в Прага през 2015-а.

Снимка: Теодора Дилян, „HELLO! България“, източник: sportal.bg

Подобни статии

Top