Георги Лазаров премина в новия член на Втора лига – ФК Фратрия

Капитанът и автор на 29 гола през сезона пожела на „гладиаторите“ да се завърнат в професионалния футбол

Голмайсторът и капитан на Спартак (Пловдив) Георги Лазаров, който е роден през 2005 година и заби цели 29 попадения за тима в Югоизточната Трета лига, потегля към новака във Втора лига Фратрия (Варна).

“Георги Лазаров показа много добро ниво в нашия отбор и заслужава да играе професионален футбол. Говорим с тях, мисля че всичко ще е наред и ще отиде там. Целите ни през новия сезон ще бъдат отново същите, а именно класиране във Втора лига. Вече се работи усилено по селекцията, за да може да се подсили и да надградим в сравнение с миналия сезон”, обяви тизпълнителният директор на „гладиаторите“ Денис Хасан.

„Пожелаваме успех от сърце на нашия капитан Жоро Лазаров в новия му отбор! Жорка, благодарим ти за раздаването и за всички хубави моменти! Винаги носи Спартак в сърцето си! Успех“, написаха привържениците на Спартак в своята официална страница във Фейсбук.

„Благодаря Ви за искрената подкрепа! Спартак винаги ще ми е в сърцето! Пожелавам успех на Спартак и дано този велик клуб скоро бъде там, където му е мястото и ви носи само положителни емоции“, написа Георги Лазаров.