Гласувайте за Римския стадион в конкурса „Сграда на годината“!

Дадоха под наем кафенето на Римския в Пловдив за наем от 4300 лв.

Римският стадион е номиниран за „Сграда на годината“ в едноименния Национален конкурс, организиран от ГРАДЪТ Медиа Груп под патронажа на Министерството на регионалното развитие с подкрепата на браншовите организации в областите на проектирането и строителството КСБ, КАБ, САБ, КИИП.

Античният стадион се състезава в категория „Сгради, паметници на културата“  заедно с още четири обекта. Това са остров Анастасия край Бургас, Интерактивният музей на индустрията в Габрово, Комплекс с гробницата на Хонорий в София и адаптираната за Музей за история на София сграда на Централната баня в столицата.

Конкурсът продължава 10 дни и приключва в 12:00 ч. на 10 декември. Той е учреден през 2002 година, и е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата, което отличава най-добрите постижения през съответната година.

Най-хубавите сгради в България, получили разрешение за ползване през годината, кандидатстват и преминават през оценка на авторитетно жури от уважавани представители на професионалните общности. Церемонията по връчването на наградите се провежда на официална гала вечеря през м. декември, която събира водещите инвеститори, строителни компании, архитекти и другите участници в строително-инвестиционния процес.

Официалната Гала церемония по награждаване на победителите в Тринадесетото издание на конкурса ще се състои вечерта на 10 декември в София.

Подобни статии

Top