Гласуват кандидатурата на Титюков за кмет на „Централен“

Титюков сменя Райна Петрова в Централен

На последната преди лятната ваканция сесия Общинският съвет ще гласува освобождаването на кмета на район „Централен“ Райна Петрова. Това се налага, тъй като Петрова бе отстранена от Пловдивския апелативен съд. Припомняме, че срещу Петрова бе повдигнато обвинение от Окръжна прокуратура за длъжностно престъпление при доставката на негодни хранителни продукти в детските градини, ясли и кухни в района на завишени цени и злоупотреба с влияние.

Съветниците трябва да гласуват и досегашният зам.-кмет по спорта и социалната политика Георги Титюков да поеме кметския пост в „Централен“. Титюков има голям опит като зам.-кмет на район „Централен“. Той заемаше този пост пет години и половина по времето на кмета Иван Чомаков. На местните избори през 2007 година Титюков беше и независим кандидат за кмет на този район.

Овакантеното място на Георги Титюков като зам.-кмет по спорта и социалните дейности ще бъде поето от бившия футболист и треньор на „Ботев“ Пд и младежкия национален отбор Петър Зехтински, който в момента е шеф на дирекция „Спорт и младежки дейности“ в Община Пловдив.

Подобни статии

Top