Годината на дървената овца носи късмет на Водолей, Везни, Овен, Близнаци и Лъв

Започна годината на дървената овца

Според китайския календар, днес започва годината на дървената Овца. Тя ще продължи до 7 февруари 2016 г. Овцата е осмият знак в китайския календар. Числото 8 се смята за много щастливо, символизира мъдростта, богатството и успеха.

В годината на дървената овца късметът ще се усмихне на пет от знаците на зодиака – Водолей, Везни, Овен, Близнаци и Лъв. На хората, родени под тези знаци, всичко ще им се удава с лекота, а годината ще измине без неуредици и сериозни проблеми.

При мнозина от тях обаче ще се промени отношението им към света и важните неща в него, което вероятно ще е следствие от случилото се в живота им през изтичащата вече 2014 г. – доста сложна за същите пет знака.
На Телец, Рак и Козирог, зодиакът за 2015 г. препоръчва по-малко да се тревожат за своето бъдеще. Ще им върви малко по-малко само защото сами си търсят проблеми и не умеят да виждат перспективата. Козирозите трябва да приемат това, което ще им се случва без да се опитват на всяка цена да го предотвратят и това ще им помогне, няма да им навреди.

Раците си струва да се замислят догодина сериозно за истинските си желания и стремежи, а за телците годината ще е като трън в петата, за да се дадействат най-после и да постигат поставените цели.
На Стрелец, Риби, Скорпион и Деви ще им се наложи да се борят за щастието си.

Нещо повече, зодиакът им препоръчва да повярват в чудото и собствения си късмет, за да ги застигне наистина късметът.
Всички хора през 2015 г. ще трябва да се научат да мислят колкото се може по-позитивно, защото в годината на дървената овца мислите много бързо се материализират, смятат астролозите.

Източник: nbp.bg

Подобни статии

Top