Гонят Шиляк днес, Тоди, Херо или Феро ще го наследят? (ВИДЕО)

Ръководството на пловдивския Ботев ще освободи наставника Ермин Шиляк още днес, след като вчера отборът претърпя нова срамна загуба с 1:3 у дома от Берое.

Според спортно-техническия директор Георги Марков, в договора на словенеца няма обезщетение при предсрочно освобождаване, а контрактът му изтича в края на годината.

Чашата обаче преля и „Шилето” бе изпратен с освирквания от феновете в Коматево. На пресконференцията си той нагло не си призна грешките, а обяви журналистите за виновници за кризата. Те нагнетили напрежението заради отпадането за купата, като в същото време и Лудогорец не се справил никак добре.

Шиляк обаче пропусна да отбележи, че именно той доведе в отбора недоразумения като Жоел Чибамба, после извади от тима не само него, но и обичаните от феновете Мариян Огнянов, Йордан Христов и Пламен Николов. А Лудогорец смени треньора си след провалите за купата и в „А” група.

В медийното пространство вече се завъртяха варианти за нов наставник на Ботев – Светослав Тодоров, Димитър Димитров-Херо, Ферарио Спасов.

Подобни статии

Top