Горан Брегович пристига за исторически първи концерт на „Колежа“

Шоуто ще бъде на 11 септември,, чест от приходите ще отидат за нов музей на Ботев (Пловдив)

Известният музикант и композитор Горан Брегович, носител на множество музикални награди, ще направи исторически концерт на 11 септември на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Билетите за предстоящото шоу на мега звездата на балканската музика вече са в продажба. 

Притежателите на клубни карти могат да се възползват от 20% отстъпка от цената на пропуските за концерта. Част от приходите пък ще бъдат дарени за каузата по изграждането на музея на ПФК Ботев, където ще бъде съхранявана и популяризирана историята на клуба.

Удивителният Горан Брегович е известен със способността си да съчетава класически оркестрови аранжименти с традиционни балкански мелодии и модерни стилове като рок и поп. Неговите емблематични хитове, включително „Mesecina“, „Kalashnikov“ и „Beauty Sonata“, са познати и обичани от феновете по целия свят. През цялата си кариера Брегович е продал над 20 милиона записа и е композирал музиката за повече от 60 филма.

$Предстоящият концерт на Горан Брегович е първото голямо музикално събитие, което ще се проведе на стадион „Христо Ботев“ след неговата модернизация, с което ще отворим врати за бъдещи културни събития от висок ранг. 

За да подчертаем духа на единство и подкрепа в голямото семейство на ПФК Ботев, част от приходите от предстоящото музикално събитие на 11 септември ще бъдат дарени за каузата по изграждане на клубен музей, в който ще бъде съхранявана и популяризирана историята на клуба.

Нека заедно напишем нова глава в клубния летопис, като подкрепим тази важна стъпка за клуба и града, имаща за цел да превърне нашия дом в притегателна точка за музикални фестивали и големи културни събития!“, обявиха от ръководството на Ботев (Пловдив).

Своите билети можете да закупите от страницата на КОЛЕЖА БГ.

Билети с отстъпка 20% за притежателите на клубни и сезонни карти могат да бъдат закупени на касите пред стадиона!