Градският басейн в Асеновград – алтернатива в 40 градусовите жеги

13467420_1207096852636119_1312870292_o

Сезонът на жегите  осезаемо напомни за себе си, въпреки че официално все още не сме го посрещнали. Високите температури и горещите дни ни завладяха дни преди да настъпи  астрономическото лято. А това ще стане точно в 1.34 часа на 21 юни.

И ако до отпуската има доста време, а морето е твърде далеч, градските басейни са добър вариант да поплувате и да се забавлявате. Пък и ваканцията за децата вече започна, а къде най-атрактивно и забавно да прекарват дните си, освен на басейна.

Истинска прохлада в летните жеги намират хората на басейна в Асеновград, видя репортер на DCNEWS. Входът е 4 лева за възрастни и 3 лева за деца, може да се ползва чадър и шезлонг. Има и тревна площ, на която човек може да си постели хавлията без да се възползва от благото на пластмасовите аксесоари.

Басейнът става дълбок постепенно, има и зона за най-малките. Сред посетителите може да се видят основно тийнейджъри и компании от млади хора.

Комплексът,  който е в центъра на града, предлага  условия да се прекара цял един ден….Защото понякога басейнът може да бъде идеалното море! Но само ПОНЯКОГА.

 

 

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top