Грегъри Нелсън се маха от Ботев през лятото

12966710_1737435959806127_1690155304_n

Холандското крило на Ботев (Пловдив) Грегъри Нелсън по всяка вероятност ще се махне от клуба след края на сезона. Холандецът даде интервю за sportal.bg, в което обяви, че може да се върне в ЦСКА или пък отново да поеме извън България.

- Къде ще продължиш кариерата си от лятото?

– Надявам се, че заиграя в някое по-силно първенство, където и финансите ще бъдат по-добри. Все пак вече съм на 28 години, а имам и семейство. Желанието ми е да отида да играя в Турция или Русия, макар че за момента нямам конкретна оферта.

- Може ли да се върнеш в ЦСКА, ако тимът се завърне в един нов формат на „А“ група?

– Както казах, искам първо да отида в по-силен шампионат – Турция или Русия. Не изключвам вариант след това един ден да се завърна в ЦСКА. Защо не. Не знам обаче каква ще бъде съдбата на отбора. Дано всичко там се оправи.

- Следиш ли какво правят „червените“ във „В“ група?

– Да, следя ги. Когато имам възможност, гледам мачовете на отбора. Питах разни мои познати какво ще се случи с клуба и какво е положението, но никой не може да ми каже със сигурност.

- Задава се мач на Ботев срещу Левски. Какво очакваш от него?

– Като бивш футболист на ЦСКА знам какво представляват дербитата с Левски. Надявам се да покажем една добра игра и да спечелим мача. Така ще зарадваме нашите привърженици.

Снимка: botevplovdiv.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top