Грегъри Нелсън се маха от Ботев през лятото

Холандското крило на Ботев (Пловдив) Грегъри Нелсън по всяка вероятност ще се махне от клуба след края на сезона. Холандецът даде интервю за sportal.bg, в което обяви, че може да се върне в ЦСКА или пък отново да поеме извън България.

– Къде ще продължиш кариерата си от лятото?

– Надявам се, че заиграя в някое по-силно първенство, където и финансите ще бъдат по-добри. Все пак вече съм на 28 години, а имам и семейство. Желанието ми е да отида да играя в Турция или Русия, макар че за момента нямам конкретна оферта.

– Може ли да се върнеш в ЦСКА, ако тимът се завърне в един нов формат на „А“ група?

– Както казах, искам първо да отида в по-силен шампионат – Турция или Русия. Не изключвам вариант след това един ден да се завърна в ЦСКА. Защо не. Не знам обаче каква ще бъде съдбата на отбора. Дано всичко там се оправи.

– Следиш ли какво правят „червените“ във „В“ група?

– Да, следя ги. Когато имам възможност, гледам мачовете на отбора. Питах разни мои познати какво ще се случи с клуба и какво е положението, но никой не може да ми каже със сигурност.

– Задава се мач на Ботев срещу Левски. Какво очакваш от него?

– Като бивш футболист на ЦСКА знам какво представляват дербитата с Левски. Надявам се да покажем една добра игра и да спечелим мача. Така ще зарадваме нашите привърженици.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top