Грейва коледната елха в Асеновград

koledna ukrasa (2)

Светлините на коледната елха в Асеновград ще бъдат запалени днес в 17:30 ч. на специален празник, в който ще участва грандиозното шоу на Театъра на сенките и огъня, съобщиха от общината. С това стартират събитията от коледно-новогодишната програма в града.

Около 40 събития са предвидени тази година в празничната програма на община Асеновград, съобщи ресорният зам.-кмет Мария Вълканова. В нея са включени културни, благотворителни, младежки и социални прояви.

Очаква се да се състоят десетина концерта на местни и гостуващи групи, учениците от пет асеновградски училища ще се представят със свои програми и изложби в центъра и местната библиотека. Предвидени са три благотворителни базара в подкрепа на Люси, малкия Мишо Кашидов, както и младежки благотворителен бал под егидата на кмета Емил Караиванов, средствата от който ще отидат за Николай Иванов, който в момента е в испанска клиника.

Очаква се отново да бъдат отличени десетте най-добри спортисти на Асеновград. Традиционно кулминацията ще бъде на 31 декември с голямо новогодишно тържество и грандиозни фойерверки. Оркестър „Марица“ ще се погрижи за доброто настроение на присъстващите на пл. „Акад. Николай Хайтов“.

Програмата за празниците вижте ТУК!

Даниела Добрева

Даниела Добрева следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top