Григор Димитров се прибра в България

grigordim

Григор Димитров се прибра в България и утре ще участва в специална пресконференция на един от мобилните оператори, с които има рекрамен договор, съобщи tennis24.bg.

Хасковлията ще бъде до събота в България, след което заминава за Истанбул за участие в турнира на АТР, който започва следващата седмица. Димитров е втори поставен и ще стартира направо във втори кръг в сряда или четвъртък.

Гришо ще играе и на демонстротивен турнир в Хърлингъм, който е на трева и е отлична подготовка за следващия турнир от Големия шлем – Уимбълдън. Заедно с него там ще участва и вече отказалия се от активна кариера Грег Руседски.

Бившият №6 в света се изказа супер ласкаво за българина.

“Григор Димитров е бъдещето на спорта. Всички очакват той да е следващата голяма звезда. Димитров притежава отлични качества, стилът му е много интересен за наблюдаване, притежава и вида, за да е голяма звезда. Прибавете, че е приятел с Шарапова и е представляван от агента на Роджър Федерер няма какво повече да кажем. Григор Димитров несъмнено е бъдещето на тениса, човек, от който се очаква да печели титли в Големия Шлем”.

Снимка: Фейсбук

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top