Григор пред „The Telegraph”: Изпратих 500 рози на Мария! (ВИДЕО)

Един от най-авторитетните английски вестници The Telegraph отделя специално внимание на Григор Димитров в обширна статия. Българинът в момента е в Лондон, където се подготвя за турнира „Куинс”, който спечели миналата година.

Вестникът проследява житейския и спортен път на Гришо, като не пропуска и любовта му с Мария Шарапова и евентуалната предишна връзка със Серина Уилямс.

На въпроса какво е подарил на Мария за 28-ия й рожден ден, красавецът разкрива пазената до този момент тайна. По това време Шарапова играеше на турнира в Щутгарт, а нашето момче изпратило огромен букет от 500 рози.

„Понякога полудявам и пращам стотици рози. 500 е максимумът, който съм изпращал наведнъж”, казва българинът, който разкрива и как се е запознал с руската звезда.

„Бяхме и двамата в Китай – аз в Шанхай, а тя в Пекин. Седнах да обядвам, гледах я по телевизията и ѝ пратих имейл. Започнахме да си говорим, а месец по-късно, след като сезонът свърши, се видяхме и така започна всичко.

Що се отнася до „златната двойка“, предполагам, че е неизбежно за хората да ни наричат така, но за мен е евтино. Тя е просто Мария. Аз не я виждам по начина, по който всеки друг го прави. Други неща в живота са много по-важни от това. Става въпрос за личността и отношението ѝ към мен. Тя е най-големият боец, който съм виждал.“

Снимка: The Telegraph

Подобни статии

Top