Гриша Ганчев: ЦСКА ще играе в „А“ група, Бойко и Боби обещаха!

ЦСКА ще се завърне в елита на българския футбол още от следващия сезон. Това обяви финансовият благодетел на „армейците“ Гриша Ганчев в обръщение към феновете на ЦСКА , публикувано в официалния сайт на клуба.

Ганчев е имал среща с премиера Бойко Борисов и президента на БФС Борислав Михайлов, на която е станало ясно, че от следващия сезон ЦСКА се завръща в елита на българския футбол.

Обръщение на Гриша Ганчев към феновете на ЦСКА:

Скъпи Армейци,

Обръщам се към вас по повод вашето писмо до премиера на Република България, председателя на Народното събрание и други ръководни фактори в държавата.

Искам да ви уведомя, че премиерът Бойко Борисов взе изключително спешни и навременни мерки!

Тази сутрин в Министерски съвет, по покана на премиера, беше проведена среща между него, президента на БФС Борислав Михайлов и ръководителите на ЦСКА.

Господин Бойко Борисов и президентът на БФС Борислав Михайлов декларираха своята подкрепа към ЦСКА и с поетия ангажимент от тяхна страна ние вярваме, че бъдещето на ЦСКА е светло.

Последната година преминахме през много трудности, преживяхме много, но го направихме заедно! А днес, Армейци, дойде моментът да ви съобщя най-важната новина… От следващия сезон ЦСКА ще се състезава в най-високия ешелон на българското футболно първенство! ЦСКА ще играе там, където му е мястото, по законен и нормален начин!

Ние от своя страна продължаваме ремонтните дейности и реконструкциите по базата в Панчарево и стадион „Българска армия“.

От мое име и от името на Ръководството на ЦСКА искам да благодаря на господин Бойко Борисов за светкавичната реакция и да призова армейската общност да бъде още по-обединена, още по-мобилизирана и на 24 май 40 000 армейци на стадиона и милиони пред малките екрани да стискаме палци нашият любим отбор да вдигне Купата на България.

 

С уважение,

Гриша Ганчев

Снимки: vesti.bg

Подобни статии

Top