Гришо: Имам още по-големи цели от титлата в Сидни! (ВИДЕО)

grisho

Григор Димитров не скри задоволството си от факта, че след повече от година пауза отново е на финал в турнир от АТР. В събота сутринта от 10:30 часа българско време той ще се изправи срещу действащия шампион Виктор Троицки във финала на турнира в Сидни.

„Изгледах няколко двубоя на Виктор тук и мога да кажа, че е способен да играе невероятен тенис. Шансовете ни са изравнени и това ще е един от онези дни, в които и двамата ще сме щастливи от възможността да играем на финала.

Мисля, че имам добри шансове, защото играя все по-силно с всеки следващ мач, но същевременно се опитвам да не поставям допълнително напрежение върху себе си. Представям се на ниво и това е най-важното за мен”, коментира Димитров на пресконференция след срещата.

„Искам да играя на финал във всеки един турнир през сезона. Миналата година чувствах, че пропускам доста шансове и двубоите не се развиха по желания от мен начин, а на няколко пъти пропилях и мачболи.

Не можех да направя нищо друго, освен да приема това развитие и да работя, за да го променя. Щастлив съм, че отново ще играя финал, но целите ми са още по-високи. Приемам този турнир, както всеки друг и ще се подготвя сериозно за двубоя с Виктор, но и искам да се насладя на момента”, заяви още българинът

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top