Гришо: Имах съмнения в главата си, сега съм готов да си върна нивото!

grishoo

Григор Димитров говори за плановете си през 2016 година. Най-добрият български тенисист желае да си върне високото ниво от 2014 година, признавайки за спада във формата си от миналия сезон.

„Винаги съм имал високи цели за себе си. Искам да си върна нивото от 2014 година и да съм конкурентен на най-големите. Играх добре, но през 2015 година трябваше да защитавам много точки от 2014 година. Това очевидно беше трудно.

Имах съмнения в главата си и чувствах, че вървя надолу. Работих усилено, но нямах точно представа за себе си. Започнах да разбирам какво се случва с мен и да осъзнавам грешките, които допуснах. Трябваше да структурирам всичко извън и на корта и това ми отне време.

Прекарах няколко седмици да се уверя, че имам възможно най-добрия тим за 2016 година. Ще работя с Франко Давин и Йохан Йортегрен.

Бризбейн е страхотен турнир и има условия. Участието ще ми позволи да се подготвя максимално добре за първия турнир от Големия шлем, който започва на 18 януари“, написа Григор Димитров в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top