Гришо просълзи българите, вижте пресконференцията му с Монфис! (СНИМКИ И ВИДЕО)

12319289_1694127064137017_1836281561_n

Най-добрият български тенисист Григор Димитров направо просълзи своите български фенове по време на съвместната му пресконференция с френската звезда Гаел Монфис. Двамата играя в днес от 20:00 часа в зала „Арена Армеец” в демонстративен двубой.

„Всички хора, които дойдат в залата, ще са много важни за мен. Искам да благодаря и на фондацията на Димитър Бербатов. Аз съм един от първите наградени и искам да дам нещо обратно.

Целта не е само да направим шоу, но и да изиграем един сериозен мач пред родна публика. Адски много се вълнувам. Познавам Гаел от много време и той има добър арсенал от „хотшотс“. Дано всички ние се насладим”, бяха първите думи на Гришо.

Той се върна и на случая за купа „Дейвис“: „Винаги играя за България. Всеки път съм помагал, когато мога. Просто такива бяха обстоятелствата.“

„Това е първата ми визита в България и не знаех нищо специално за тази страна. На път за хотела видях парламента и „Александър Невски“ и направих няколко снимки. На сутринта ще разгледам повече – църкви и забележителности. Григор ми е добър приятел и се познаваме отдавна. Той е по-млад от мен и определено ще спечели Шлем. Той е топ играч и скоро ще постигне целите си“, заяви Гаел Монфис.

Гришо добави още, че вече е почти на 100 процента свикнал с новата ракета, а изборът на треньора му Франко Давин е бил направен изключително прецизно от неговия екип.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top