Гришо се разплака в Хасково! Ето какво сподели развълнуваната звезда! (ВИДЕО) - DC news

Гришо се разплака в Хасково! Ето какво сподели развълнуваната звезда! (ВИДЕО)

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се развълнува по време на церемонията по награждаването му като почетен гражданин на Хасково и не успя да скрие сълзите си.

Той заяви, че винаги се чувства специално, когато се завърне в Хасково и никога няма да забрави къде е направил първите си стъпки на корта, съобщава tennis24.bg.

„Това е най-голямото отличие, което съм получавал. Ще го взема със себе си и ще го носа винаги, където и да съм. Защото човек, когато успява, не трябва да се самозабравя и трябва да помни от къде е тръгнал!“, каза развълнуваният Григор Димитров.

„Днес е много специален ден за целия град, за всички хора, още повече, че се намираме на метри от залата, където Григор е направил първите си стъпки в тениса. Надяваме се винаги в неговото сърце Хасково да бъде на почетно място“, обяви председателят на общинския съвет Таня Захариева, която награди тенисиста.

Григор Димитров беше определен за почетен гражданин на Хасково през 2014 година с решение на общинския съвет. Сега обаче той лично получи почетния знак пред погледите на стотици свои съграждани и под бурните им аплодисменти и скандиране на името му.

Снимка: novatv.bg

Подобни статии

Top