Гришо се разплака пред 12 хиляди българи, скандиращи името му! (ВИДЕО)

12319268_1694362694113454_1536031972_n

Григор Димитров не успя да сдържи сълзите си от вълнение, когато 12 хиляди българи станаха на крака и скандираха името му веднага след победата над Гаел Монфис в демонстративното шоу в зала „Арена Армеец”.

„Исках да се случи този мач и да изляза на този корт, който беше готов няколко часа преди това. Беше чудесно, благодаря на всички, че дойдоха. Да се надяваме, че в най-скоро време ще бъда пак тук, пред родна публика.

Вълнувам се изключително много, никога не съм ви напускал. Искам да благодаря на цяла България за подкрепата, която ми оказва. Оценявам всичко и се надявам в скоро време да покажа още по-добра игра заради всички вас, които стоите по дълги нощи да гледате мачовете ми.

В момента е много важно да се подготвя за следващия сезон, дано всичко върви по план и дано да се видим съвсем скоро. Пожелавам си да бъда здрав, дано нямам контузии”, заяви развълнуваният Димитров.

Майка му Мария също се разплака, след като изгледа двубоя и стана свидетел на обичта на феновете заедно с бащата на звездата Димитър Господинов.

Вижте тези моменти, както и още от шоуто на Григор Димитров и Гаел Монфис.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top