Гришо: Ставам в 7:30, ям всичко!

гришо

Най-добрият български тенисист Григор Димитров даде много човешко и искрено интервю по Нова телевизия.

„Аз винаги играя за България. Това, че не съм участвал в един мач не променя нищо. Просто не съвпадна с програмата ми. Не съм изненадан от упреците, всеки има право да каже мнението си.

Аз съм българин, играя за България и винаги подкрепям България. Аз също бих искал да посетя много места, например не съм бил никога на Рилските езера. Но искам да го направя с някой наистина близък човек”, каза Гришо по повод обвиненията на Илияна Раева и на другите, че не е патриот.

„Ставам в 7:30, чувствам се готов и започвам програмата си за деня. Ям всичко, не се ограничавам с диети. Ограничавам се временно със сладките неща, с тежките храни, но наблягам по време на турнирите на риба, месо със зеленчуци.

Карам БМВ, слушам различна музика,а в момента чета Робърт Фрост. Що се отнася до жените – в момента не мисля много за това. С Шарапова си оставаме приятели и се уважаваме, но беше дошло времето за нещо ново, за нещо свежо”, допълни Григор.

Той се върна назад и към детските си спомени и първите си стъпки в тениса, като не пропусна да спомене помощта, която са му оказали двама от най-добрите ни футболисти – Христо Стоичков и Димитър Бербатов.

Григор направи няколко тренировки на кортовете в Хасково, където поддържаше форма с баща си Димитър.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top