Гришо с два открити урока за родни деца – тенисисти

Григор Димитров ще проведе два открити урока с най-добрите деца в България. Това разкри пред Нова телевизия мениджърът на най-добрия български тенисист Георги Стоименов. Първата ни ракета ще играе с между 20 и 40 деца, а критериите са класирането им в ранглистата.

„Григор ще проведе урок с най-добрите деца на България. После ще има още един с вторите най-добри малки тенисисти. Той ще играе с между 20 и 40 деца, които сам е избрал. Критерият е класирането в ранглистата“, заяви Стоименов.

Откритите уроци ще са преди демонстративния двубой на Димитров срещу Гаел Монфис. Двубоят ще се проведе на 28 ноември, събота, от 20:00 часа в зала „Арена Армеец“.

„Събитието ще бъде уникално за България, тъй като мач от такова високо ниво никога не е игран у нас. Това ще бъде един 100-процентово конкурентен професионален мач”, коментира журналистът Асен Григоров.

Билетите за мача са били продадени за 10 дни. Освен тях в началото на седмицата са пуснати около 80 сребърни билети-покани, а хората, които разполагат с тези покани, ще имат възможността да наблюдават мача от около 2 метра разстояние.

Снимка: bsport.bg

Подобни статии

Top