Дават 2 бона на жени да се снимат в порно - DC news

Дават 2 бона на жени да се снимат в порно

Дават по два бона на бургазлийки за да се снимат в порно

Скандална схема за порнография разкриха бургаски дами в последните дни. Много знойни момичета от морския град са били залети по скайп с оферта да се снимат в гнусни сексуални сцени с повече от 20 мъже за доста апетитна сума. На някои било предложено да грабнат близо 2 бона от снимките, които можели да получат, ако се раздадат доволно.

Офертата била за работа само от 40 минути. Предложението към красивите бургазлийки обаче не идвало директно от мъжете, а от тайнствена маман, която подобно на английската режисьорка на аматьорски клипове Анна Ероусмит събира хубавици на случаен принцип.

Българската търсачка на разкрепостени момичета се представя като Силвия. Тя винаги се цели в девойки, но също и към жени средна възраст, които са останали без работа и си го признават в интернет.

„Интересува ли ви получаването на повече пари, виждам, че нямате доходи“, пита тя потенциалните порно актриси. При положителен отговор веднага обявява и офертата – снимане на 7-8 филма в годината срещу тарифа от 1600 до 1900 лева, като първоначално твърди, че не става въпрос за снимане на еротично съдържание. Партньорите пък били добре обучени.

„От теб се иска да си стоиш и да си търпелива, докато траят снимките. Лицето ти ще се вижда, но можеш да се облечеш, както прецениш“, обяснява подробно маман. В течение на разговора обаче става ясно, че все пак опцията е за снимане на баш порно в околностите на Берлин.

Източник: vsekiden.com

Подобни статии

Top