„Да запалим коледния дух” в „Северен“

elha asgr (6)

За втора поредна година кметът на район „Северен” Ральо Ралев даде старт на конкурса под наслов „Да запалим коледния дух”, в който могат да се включат всички пловдивчани, желаещи да създадат красива и неповторима външна коледна украса на своите жилищни сгради, разположени на територията на район „Северен”.

Конкурсът ще продължи до 20 декември 2015 година. Желанието на районната администрация е съвместно с помощта на гражданите район „Северен” да придобие коледен дух и новогодишно настроение.

За да вземете участие в надпреварата за най-ефектна и добре украсена жилищна сграда е необходимо да изпратите снимков материал, име, адрес за кореспонденция и телефон за връзка на следния имейл : kmetstvo_severen@abv.bg

На 21 декември комисия ще класира най-атрактивните украси, след което те ще бъдат обявени, а на победителя ще бъдат връчени грамота и предметна награда.

„Пожелавам успех на всички, които желаят да се включат в нашата инициатива, надявам се жителите на района да проявят въображение и всички да посрещнем Новата 2016-та година в една подобаващо празнична атмосфера“, коментира инж. Ралев.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top