Да помогнем заедно на Люси в борбата с левкемията!

Кампанията за набиране на средства за  47-годишната учителка по английски Любомила Ангелова, която се нуждае от костномозъчна трансплантация в Германия „Да помогнем на Люси!“ продължава.

Ето кога и къде може да се включите в благотворителните инициативи и по този начин да дарите надежда на асеновградчанката.

На 6 октомври (вторник) в Читалище „Родолюбие“ от 18 часа ще бъде подреден благотворителен базар, а час по-късно ще се състои концерт „Цветни и приятели“. Входът е със стикери на цена от 2 лв.

Благотворителният концерт„Подари надежда за Люси”  ще се проведе на 8 октомври (четвъртък) от 19 часа в читалище „Родолюбие” и в него ще участват поп, попфолк и фолклорни изпълнители и състави.

Билетите за концерта ще се продават в читалището и на възлови места в Асеновград. По време на представлението в специални кутии ще бъдат събирани дарения за лечението на Люси.

На 9 октомври (петък) от 19 часа на сцената на НЧ „Родолюбие – 1873” благотворително ще се играе постановката „Вестникар ли?” по Иван Вазов под режисурата на Изабела Шопова.

Самодейният театрален състав към читалището ще представи пред публиката емоционалния спектакъл и така ще подкрепи кампанията за набиране на средства за Люси. Цената на билета за „Вестникар ли?“ е 8 лева.

Ако имате възможност и желание да помогнете на Люси, можете да го направите на дарителска сметка:

IBAN: BG53RZBB91551006205144
BIC: RZBBBGSF
Любомила Бориславова Ангелова

Подобни статии

Top