Двама убити, трети с опасност за живота след стрелба в столицата

Двама мъже са убити, а трети е тежко ранен при стрелба в сграда в района на кв. „Витоша“ в София. За престъплението е задържан 57-годишният строител Драгомир Драганов, съобщи btv.

Двойното убийство е станало около 10:25 часа днес в офис на строителна фирма.

Според водещата версия Драганов е застрелял двама от своите шефове, а трети е ранил. Засега обаче тя не може да бъде потвърдена изцяло, тъй като пострадалият е в много тежко състояние и не може да бъде разпитан.

Пред полицията Драганов не могъл да обясни действията си.

Пострадалият при стрелбата е настанен в реанимацията на УМБАЛ „Св. Анна“. Той е с опасност за живота, има прострелна рана в главата. Предстои му спешна операция.

Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и причините за извършеното тежко престъпление. По случая е образувано досъдебно производство, а действията по него продължават под контрола на прокуратурата, уточниха от МВР.

Повече информация във връзка с тежкия инцидент ще предоставят днес от 14:30 часа в Съдебната палата главният секретар на МВР  главен комисар Младен Маринов  и административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова.

Подобни статии

Top