Два български филма в лятно кино „Орфей“ довечера

Два български филма в лятното кино довечера в Пловдив

Българският „Шестият ден“ можете да гледате тази вечер от 21.20 часа в лятно кино „Орфей“. Филмът с участието на Калин Врачански, Ивайло Драгиев, Милена Николова – Миленита обещава да ни вземе дъха с екшън, напрегнато очакване и борба на живот и смърт на фона на заснежени високопланински пейзажи.

Както добре знаем обаче, тези компоненти служат единствено за опаковка на същинската история, която тук започва повече от тривиално. Момиче и момче се срещат и се влюбват, въпреки че той е от малко провинциално градче, а тя се ползва с привилегиите на дъщеря на мастит бизнесмен.

Именно тъмното минало на бащата на момичето и неговите връзки с престъпния свят стават причина нашите герои да излязат набързо от сладкия унес на любовта и да се сблъскат челно със страшно изпитание, което поставя на карта не само отношенията, но и животите им.

От 23.30 часа е прожекцията на друго интересно българско заглавие. Вторият филм на Ники Илиев – „Живи легенди“ отново предизвика голям интерес и убедително води в класацията на родния боксофис по брой зрители за тази година.

Павел, който работи на висок пост в елитна банка, изпада в кома след инцидент. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал, а хората, които чувства като най-близки в момента са бившите му съученици.

Той е решен да ги намери и да ги върне към тийнейджърските им години като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин.

 

Цените на билетите са 5 лв и 4 лв. При дъжд билетите важат за останалите ФИЛМОВИ НОЩИ!

 

Подобни статии

Top