Ден на траур в училището на Ралица

Съучениците на все още не навършилата 18-години Ралица скърбят. Професионалната гимназия по туризъм „Проф. Асен Златаров”, където момичето учеше,  свали знамената и сложи траурни ленти, като обяви днешния ден за ден на траур заради загубата на  Ралица.

Момичето загина заедно с приятеля си Боян в зверската катастрофа станала в събота вечерта на бул. „Найчо Цанов“.  Мерцедесът им първо помете спирка, а след това се заби в билборд, като тавана на автомобила премаза двамата младежи. Ралица и годеникът й Боян са загинали на място.

Много сме нещастни. Отиде си един млад човек, лъчезарен, усмихнат, умно детенце. Не мога да повярвам, че повече няма да влезе в училище”, разплака се директорката. Тя не знаела за годежа на Ралица, но я познава като кротка, спокойна и слънчева.

Девойката имала много приятели и от другите класове, които също днес са безутешни. В петък са прикарали заедно 5-6 часа, никой не иска да приеме, че днес Ралица вече я няма. Това казва директорът на гимназията на Ралица Мариана Маджирова и допълва, че че в днешния ден едва ли ще могат да се проведат занятия в училището, пише БЛИЦ.

В същото време на централни гробища в Пловдив, близки, приятели и роднини изпратиха Боян.

Подобни статии

Top