Дерек Чисора отново засипа Кобрата с обиди

Британският боксьор Дерек Чисора отново отправи грозни нападки към българина Кубрат Пулев, с когото ще се срещнат на ринга на 7 май в Хамбург. Двамата са съотборници в немския клуб „Зауерланд“, но това явно не пречи на 32-годишният британец да си излива кофите с мръсотия върху Кобрата. Поредното изказване на Чисора стана след завръщането му от подготвителен лагер в Калифорния.

„Пулев има победи срещу боксьори, които не стават и за скрап. Владимир Кличко пък го преби просто защото не знае как да се бие“, изригна Чисора, който допълни, че единствено Тони Томпсън е бил на някакво ниво от съперниците на Пулев.

„Аз имам мачове с Тайсън Фюри, Дейвид Хей, Виталий Кличко. За какво говорим изобщо? На 7 май Пулев ще научи реалността, а тя е, че не го очаква нищо друго освен нокаут“, допълни британецът.

На общата им пресконференция в София Чисора също нажежи обстановката с изказването си, че Пулев се бие като аматьор. В бокса преди подобни двубои думите и шоуто преобладават така че е съвсем нормално съперниците да разменят „любезности“. Пулев не му остана длъжен и нарече британеца добър комедиант.

Снимка: sportal.bg

Подобни статии

Top