Дерменджиев: Ще отстраним Партизан без значение как

Лудогорец се закани да отстрани Партизан

Старши-треньорът на българския шампион Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че очаква неговите момчета да отсранят сръбския гранд Партизан. Двата отбора излизат един срещу друг на стадион „ЮНА“ в Белград в сряда от 21:45 часа в мач реванш от третия предварителен кръг на Шампионската Лига. Първата среща завърши без победител при равенство 0:0.

„Очаквам да преодолеем Партизан. Няма значение как. Важното е да го преодолеем. Подготвени сме за всичко – и за продължения, и за дузпи. Мисля, че ще преодолеем Партизан. Резултатът е равен и за двата отбора. Единствено домакинството може да помогне на Партизан.

Аз мисля, че нашите футболисти вече имат тази рутина и няма да бъдат стреснати от атмосферата. При всички случаи футболистите на Партизан трябва да бъдат и предпазливи. Мисля, че финансовите проблеми в клуба няма да повлияят на играчите, а дори ще ги мотивира, защото този мач за тях също е изключително важен. Всички, които пътуват за Белград са здрави и нямаме притеснения“, каза още Георги Дерменджиев.

 

 

 

Подобни статии

Top