Десетте най-желани секс фантазии при мъжете

Разнообразието в една връзка е толкова важно, колкото и уважението между партньорите. Никога не бива да оставяме еднообразието да надделее. Мъжете обичат да бъдат изненадвани, а това са 10 от най-желаните изненади, които бихте могли да им направите…

№ 10 Старомодната игра на роли

Мъжете мечтаят да прелъстят невинна девственица, а ученичката е съвършената фантазия. Жените пък мечтаят за мъж в униформа, може би пожарникар или полицай, които пък от своя страна са израз на сила. Тази игра на роли позволява да се въплъщаваме в друг образ, като по този начин преодоляваме притеснението от нещата, които не харесваме у себе си.

№ 9 Флирт с шефа?

По-голяма част от живота ни минава в работа, а тази фантазия смесва работата с удоволствието. Като в повечето фантазии, тя е комбинация от власт и мъничко похот.

№ 8 Подчинението

Малко мъже и жени фантазират за изнасилване. Подобни фантазии са свързани със сила, с някой, който ви привлича неудържимо, някой, чиято енергия просто ви помита. В такъв сценарий вие не правите нищо. Според д-р Майкъл Бадър подобни фантазии имат жени, които са смятани за независими. Тези жени се страхуват да не наранят мъжете, затова си представят мъже, на които не им пука за тях.

№ 7 Фетишисткото желание за кросдресинг

Фетишът на кросдресинга е реалност за хиляди мъже. За някои няма нищо по-хубаво от усещането да обуят чорапогащник. Цялото това желание е породено от любопитството към противоположния пол.

№ 6 „Секс във въздуха“

Фантазията е свързана с дръзка постъпка, при която могат да ви хванат. Това е забраненият плод. Много е вълнуващо и възбуждащо да знаеш, че вършиш нещо нередно и то във въздуха на хиляди километри от земята.

№ 5 Садомазохизъм

Според специалистите той е част от секса. Фантазията да доминираш или да се подчиняваш е особено възбуждаща. Садомазохистичните фантазии са свързани с власт. Посредством тях хората влизат в досег със сексуалната си енергия.

№ 4 Ексхибиционизъм

За ексхибиционистите е възможна възбудата от това да се държиш предизвикателно. Самата фантазия е възбуждаща, защото хората могат да демонстрират своята сексуалност и да предизвикат възмущение или възхищение у другите.

№ 3 Хомосексуалността

Тук момичетата се срещат с момичета, а момчетата с момчета. Хомусексуалните фантазии са популярни от години. Д-р Майкъл Бадър казва, че „удоволствието да бъдеш с друг мъж идва от облекчението, че не трябва да задоволяваш някой, който не може да бъде задоволен.“ При жените, според Уенди Молц, желанието идва от красотата. Мисленето за други жени се проявява като върховен израз на женствеността. Хомосексуализмът е любима фантазия за всички, които участват в него.

№ 2 Воайорството

Воайорството е любимо на много хора. Тези фантазии създават една безопасна територия.

№ 1 Тройката

Мъж с две жени или жена с двама мъже. В случая трима никога не са в повече. Мъжете винаги са били страстни почитатели на тройката. Звучи елементарно, но така забавлението е двойно.

Източник: actualno.com

Подобни статии

Top