Детска смърт потресе Варна

Съседка е чула рано тази сутрин писъците на децата във варненския квартал „Левски“. И е станала неволен свидетел на падането на двете момченца от 8-мия етаж на жилищния блок, съобщава Petel.bg, цитиран от „Стандарт“.

Сигналът за драмата е подаден на телефон 112 около 08:00 часа, съобщиха от ОД на МВР-Варна. Говорителят на полицията Ивана Милева заяви, че към настоящия момент криминалистите работят по изясняване на причините и обстоятелството, които са довели до тази трагедия. „Инцидентът се е случил на ул. „Петър Райчев“ във варненския квартал „Левски“. На мястото в момента има полиция. Едното дете е починало, другото е с опасност за живота и е настанено в интензивно отделение на болница във Варна. За сега говорим само за инцидент, изясняват се причините и обстоятелствата. Твърде рано е да се говори за нещо друго“, каза Милева, цитирана от „Фокус“.

Първоначалната информация бе, че е твърде възможно е децата да са изхвърлени от прозореца. Момченцата са на приблизителна възраст 1 година и няколко месеца.

Момченцата са паднали от прозореца на закритата част на терасата. Предполага се, че са се покатерили на някаква мебел, залитнали са и са полетели от осмия етаж.

По неофициална информация момченцата са близнаци и се казват Емил и Теодор.

Снимка: Petel.bg

Подобни статии

Top