Децата на Асеновград изпратиха лятото с дискотека на открито

По повод края на лятото и приключването на програмите „Пъстро лято” и „Ваканция в библиотеката“, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Градска библиотека „Паисий Хилендарски” в Асеновград организираха празнично тържество.

Щурата забава „Довиждане ваканция, здравей училище и детска градина!” събра над 100 деца и техните родители в централния градски парк. Малчуганите показаха пред присъстващите какво са научили през лятната ваканция с помощта на ръководителите на групите.

Организаторите бяха приготвили разнообразни забавления като изготвяне на училищна програма, рисуване на маски, изработване на венци от листа, както и снимки с любимите им герои от приказките.

Децата от музикалната работилница и школата по танци пяха и танцуваха, а групата по лека атлетика си спретнаха и крос около лятното кино в парка.

По време на пикника беше представена националната кампания „Да бъдеш баща” чрез снимкови материали на асоциация „Родители” и изложба на сдружение „Бъдеще за децата”- Казанлък.

Празникът за децата приключи с дискотека на открито и почерпка.

 

Подобни статии

Top