Джена призна: Бременна съм! - DC news

Джена призна: Бременна съм!

Три месеца след като каза “Да” на своята половинка Атанас Стоев – младши, певицата Джена призна, че е бременна. От близо месец се носят подобни слухове, обаче певицата отказваше да коментира. Вероятно и тя, както повечето бъдещи майки е предпочела да скрие новината поне за месец – два. Но певицата вече е в третия месец и споделя с трепет подробности около щастливото събитие.

Заедно с Наско разбират, че ще стават родители в деня на снимките на видеото на най-новата песен на Джена със заглавие “Зависима”. Тогава певицата не се е чувствала добре и моли Наско да отидат до болница.

“Тази новина ни разтърси и двамата. Тя преобърна живота ми, на моя съпруг и на цялата фамилия. Наско е много щастлив, постоянно си говорим за това, мечтаем си. Дори са ни се насълзявали очите от вълнение. Това е най-благия момент в живота. Ние си го мислехме няколко месеца преди да стане и си го бяхме планирали. Най-хубавото е да има продължение и плод на любовта”, казва Джена в предаването „Автограф“ по planeta.tv.

Певица разкрива, че е в трети месец от бременността и най-вероятно всичко се е случило на морето на тяхното сватбено пътешествие.

“Нямам търпение да разбера дали ще е момиченце или момче. При мен нямаше притеснение и вълнение да изпадам в паника от това, че ще ставам майка и какво ще бъде детето. Имам чувството, че винаги съм била готова за този момент и ми е много естествено всичко. Все още не съм се втурнала да пазарувам бебешки дрешки. Рано е, не искам да правя планове. Може би ще го направя последните един-два месеца. Сега първата стъпка е да споделим с почитателите нашата радост и това, което вълнува нашето семейство и разбира се, да се наслаждаваме на момента. Най-важното за нас беше хората да знаят, че този момент наистина носи много голяма радост за жената, за двойката и сякаш прави двамата съпрузи едно цяло.”

Изборът на име на бъдещото дете на Джена и Наско се оказал много лесен. Не са имали никакви спорове и разногласия по този въпрос.

“Във фамилия Стоеви има една традиция за името Атанас и мисля, че ако е момче, то ще е достойния наследник на това име и на фамилията. Ако е момиче, ще видим”, казва още Джена.

 

Подобни статии

Top