Димитър Бербатов става президент на ЦСКА

Новият силен човек ще бъде собственикът на една от бетинг-компаниите Валтер Папазки, а Александър Томаш може да е новият треньор на „армейците“

Ръководството на ЦСКА води заключителни преговори с Димитър Бербатов за завръщането му в Борисовата градина. че Митко и Стилиян Петров са варианти да вземат властта в армейския клуб.

След оттеглянето на фамилия Ганчеви „червените“ ще имат нов президент и това ще бъде Димитър Бербатов.

Нещо повече, Бербатов и група мениджъри вече работят усилено по лятната селекция на 31-кратните шампиони.

В този момент бившият нападател е в Малайзия с ветераните на Манчестър Юнайтед, а след това му предстои посещение в Бруней. Бербатов ще се завърне в България в началото на месец май.

Акциите на Гриша Ганчев и на сина му вече са в ръцете на Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“, който е свързван със собственика на една от силните бетинг-компании Валтер Папазки.

Заговори се усилено и за поредното завръщане на Любослав Пенев като старши треньор на „червените“, като фракцията „Северъ“ публикува колаж, на който са Бербатов, Пенев и братът на Валтер Папазки – Георги.

Не е изключен вариантът обаче на кормилото на отбора да застане и Александър Томаш, който прави чудеса в Локомотив (Пловдив), а е изключително близък с Бербатов, като е от коментираните варианти за треньор. Не е изключена и вероятността на кормилото да остане и Стамен Белчев.

Според dsport.bg за спортен директор ще бъде назначен Михаил Александров, който бе част от екипа на Димитър Бербатов в борбата му за президентския пост в БФС. Александров е юноша на „червените“, а след края на футболната му кариера се разви с обучения във УЕФА.

Източник: БЛИЦ, dsport.bg, tribunaplovdiv.bg