Димитър Васев с грозни нападки срещу собственика на Ботев

Бившият наставник на столичния Локомотив и един от кандидатите за вече заетия пост в пловдивския Ботев – Димитър Васев, отправи грозни нападки към собственика на „канарчетата” Румен Чандъров. В интервю за „Меридиан мач” специалистът обяви, че същият човек, който е назначил Ермин Шиляк, сега е поставил начело на отбора и Николай Костов.

Той не пожела да уточни името, но явно става въпрос за бизнесмена Румен Чандъров, чието официално влизане като собственик на клуба предстои в близките дни. Явно Васев е обиден, че са го пренебрегнали заради близостта му с Георги Марков, с когото работиха заедно в Локомотив (София).

„Обижда ме да ме спрягат за Ботев (Пд) само, защото Георги Марков е там. Не, защото съм треньор, който е постигнал нещо, а заради Георги Марков. А защо не се запитате дали не е обратното? Дали пък присъствието на Георги Марков точно не ми пречи да стана треньор на Ботев? Защо не помислите и върху това.

Замислете се кой стоеше в основата на назначението на Шиляк. И това не е Станимир Стоилов, както писаха. За друг човек говоря. Същият този човек сега назначи Енгибар Енгибаров за помощник-треньор в Ботев. Навържете фактите и ще ви стане ясна цялата картинка. Ботев е голям клуб и не заслужава подобно нещо. Иначе Ники Костов е добър треньор. Познавам го и вярвам, че може да постигне нещо в Ботев. Пожелавам му успех”, заяви Димитър Васев.

Снимка: bgfootball.com

Подобни статии

Top