Димитър Герганов чете откъси от „Конспирацията Хазара“ в Петното

10933918_10203623600382573_8753120935184146234_n

Пловдивският автор Димитър Герганов ще представи тази вечер новата си книга – „Конспирацията Хазара“ в Литературния салон „Spirit and Spirit“ в „Петното на Роршах“.

Разтърсващ трилър, исторически роман, обвит в мистика пергамент. „Конспирацията Хазара“ е всичко това и много повече! Най-зловещата конспирация от дните на Сътворението!

Изчезват ли народите просто така – като ненужна кал отмита от капризите на времето? Макс Гарбин ще се изправи срещу могъщи сили в търсенето на истината! Преследван от агенти на МОСАД, окултен нацистки орден и талибаните, героят ще открие шокиращи тайни, предопределили човешката история през последните две хилядолетия. Ще срещне неочаквани съюзници и отхвърли неустоими предложения. И точно когато всичко изглежда изгубено, искрица надежда ще се противопостави на връхлитащия кошмар, и дори на… самия Дявол…

Димитър Герганов е на 43 г., живее и пише в Пловдив – града под тепетата, известен със своето бохемско безвремие. През 2008 г. завършва икономика в Благоевградския университет и работи като брокер на ценни книжа, финансов анализатор и валутен трейдър за различни авторитетни компании.

През последните десет години Димитър Герганов има над 100 публикации в различни печатни и интернет медии по теми от финансов и обществен характер.

Автор е на три книги – „В сянката на Боговете“ I и II и „Конспирацията Хазара“.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top