Директори на училища обсъждат перспективите пред младите хора

Директори на училища и гимназии ще обсъдят перспективите пред младите хора от Пловдив и региона, работещи в сферата на средното образование през новия програмен период 2014-2020 година и възможностите за проекти с европейско финансиране. Това ще стане по време на среща, организирана от Областния информационен център – Пловдив (ОИЦ) и стартиралият наскоро нов Младежки информационно-консултантски център – Пловдив (МИКЦ).

Участниците ще се запознаят и с дейността на Младежкия информационно-консултантски център, финансиран от Национална програма на младежта към Министерство на младежта и спорта и домакинстван от Национален алианс за работа с доброволци, в партньорство с община Пловдив.

След информационната среща експерти от ОИЦ – Пловдив ще проведат на място индивидуални срещи с всички заинтересовани да работят по проекти по оперативните програми.

С това информационно събитие Областен информационен център – Пловдив продължава активната си работа по информационна кампания на територията на 18-те общини в Пловдивска област.

Подобни статии

Top