Хороскоп за вторник – 9 август

ОВЕН

Бъдете внимателни днес с финансовите операции. Възможни са загуби по ваша вина. Преценете внимателно своите възможности и тези на партньорите си, за да не се окажете в сложна финансова ситуация. Успехът в търговски сделки ще се окаже съмнителен и вместо да получите печалби резултатът ще е загуба. Проблемите на работното място скоро ще се разрешат благоприятно за вас дори и ако не всички са съгласни с вашите действия.

ТЕЛЕЦ

Днес е твърде вероятно да сте изложени на травми – и битови, и производствени. Бъдете внимателни на пътя, за да не попаднете в транспортни произшествия. На работното място също проявявайте бдителност. Денят е благоприятен за творчески професии. Възможно е да получите подкрепа на влиятелни хора за изпълнението на своите проекти, но не разчитайте да получите финансови средства днес. Вечерта се отдайте на почивка в спокойна обстановка, за да свалите напрежението.

БЛИЗНАЦИ

Интуицията ви днес няма да ви подведе и ще постигнете успех в търговските сделки и големи покупки. Възможни са и доста големи непредвидени разходи за скъпи придобивки, но не сте в състояние да си откажете това удоволствие.Потърсете нови източници на доходи и започнете нови проекти, но избягвайте съмнителни предложения. Позволете си днес да се порадвате на живота ако сте на почивка. Романтични срещи ще ви доставят радост и неочаквани изживявания.

РАК 

Интересни предложения ще ви накарат да се замислите за нови инвестиции. Не бързайте да вземате решение ако не сте убедени в стабилността на предложението или имате някакви съмнения. Интересите на децата ще ви накарат да вземете лично участие в някои дейности и да им отделите сериозно внимание. Възможно е именно днес да разрешите някои сериозни семейни проблеми. Проявете сдържаност и мъдрост. По възможност заминете на почивка или пътешествие.

ЛЪВ 

Деловата активност днес ще ви донесе успехи и не толкова. Независимо от всички трудности и изпитания по пътя все пак е възможен голям успех, който ще се дължи изключително на вашите усилия. Днес ще сте особено чувствителни в отношенията си с близките хора. Много от вас лесно ще постигат разбирателство с хората или необичайно изразително могат да предадат своите усещания и емоции в творчески проекти и произведения.

ДЕВА

Времето е подходящо за почивка.  Може да започнете ремонт или строителство. Днес може да очаквате благоприятни новини или приятни срещи. Някои от вас ще предпочетат усамотението, а други напротив ще предпочетат безразборното общуване. Изберете нещо по средата. Трудно ви е да определите с какво точно да се занимавате, затова се хвърляте  да вършите няколко неща едновременно. Ако ситуацията стане критична може да разчитате на помощта на близък приятел.

ВЕЗНИ 

Денят е благоприятен за положителни промени в служебното положение, въпроси към ръководството или държавни учреждения и правни организации. Вашата комуникативност и талант да предразположите другите ви помагат да постигнете високи резултати. Но не си поставяйте глобални задачи. Сложните дела няма да се разрешат за един ден. В личния ви живот  избягвайте необмислени постъпки, за да не усложните  отношенията си с партньора. Обърнете внимание на здравето си. Една разходка в парка ще ви се отрази добре.

СКОРПИОН

Възможно е днес приятно да ви изненадат хора, от които не очаквате това. Нови запознанства, романтични увлечения или любовни приключения ще владеят мислите и емоциите ви днес. В професионално отношение с лекота ще се справяте с всички задачи. Блестящите ви орагнизаторски способности и способност да увличате хората ще ви помогнат да намерите съмишленици. Събитията днес могат коренно да променят плановете за живота ви. Сключвайте брак само ако е основан на взаимно разбирателство и любов.

СТРЕЛЕЦ

Успех ви очаква при сключване на сделки или при извършване на покупки. Затова не се бавете, а действайте. Вашето вътрешно състояние влияе на околния свят. Може спокойно да се отдадете на заслужена почивка. В тесен семеен кръг ще се чувствате уютно и топло. Не отказвайте помощ и подкрепа на близките си хора. Мисълта, че сте направили нечий живот малко по-добър, ще ви подари приятни емоции за целия ден.

КОЗИРОГ

Успехът в разни делови операции може да се окаже доста съмнителен, а търговските сделки няма да донесат очакваната печалба и да оправдаят вложените средства и усилия. Нови идеи може сериозно да заинтересуват колегите ви, но не се опитвайте да пробвате нови дейности особено във финансовата сфера. Възможни са внезапни и непредвидени загуби и разходи. Въздържайте се от бурна активност. По-добре въведете ред в документацията си и делата си.

ВОДОЛЕЙ

Отношенията ви с партньорите ще се влошат с началото на деня. Опитайте се да избегнете конфликтите и да изгладите проблемите. Ако все пак не ви се удаде да избегнете споровете недейте да крещите и нервничите излишно. Търсенето на компромис у верният път за оправяне на ситуацията. Не е време за проитни срещи с приятели в тайна от половинката ви. Сутринта е по-подходяща за делова активност. С напредването на деня нещата ще се усложняват и ще става все по-трудно да се справите с натрупаните задачи.

РИБИ

Днес довършете започнатото. Не давайте обещания, които няма да успеете да спазите. Не е изключено днес да срещнете нови хора. Общуването с тях ще обогати вътрешния ви свят и ще ви помогне да реализирате творческите си способности. За да разнообразите рутинното ежедневие си позволете неголеми почивки, за да подишате чист въздух, да се подкрепите или просто да се откъснете за малко от задълженията си.

Източник: astrovega.org

 

Подобни статии

Top