Дневен хороскоп за Ивановден

Хороскоп за 7 януари от Антония Мечкова.

Везни, Козирози и Риби се стремят към промени, Скорпионите да не бързат.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Напрегнат четвъртък, вършете си тихо и кротко работата и мислете за по-дълъг отдих. Някои Овни имат нужда от възстановяване, други – от подкрепа за осъществяване на делови идеи. Засега изчакайте с инициативите, скоро влиятелни приятели ще ви помагат, околните ще заговорят по нов начин за професионализма и стриктността ви. Вероятно ще ви хрумнат и още куп идеи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В четвъртък всякакви делови трудности отстъпват пред упоритостта и амбициите ви. Доста Телци успяват да мобилизират и близки за сериозна работа, вместо да слушат мрънкане какви пречки и интриги има пред изявата им. Заедно ще бъдете чудесен екип, но хубавото е, че личните ви усилия да усъвършенствате уменията си и да предложите по-интересни проекти печелят.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този четвъртък можете да направите по-решителни стъпки за изява и печалби, доскоро разни интриги в екипа са ви възпирали. Е, Близнаците и сега да не забравят предпазливостта, вероятно с по-стари познати разбирателството ще е по-лесно и добро. Други очакват хубави семейни събития и в работата следват главно идеи на колеги, шефове, но да не им издърпат килимчето изпод краката.

РАК (21.06 – 21.07)
Четвъртък ви амбицира за делова изява и печалби, ала трябва да бъдете много внимателни и сдържани. Едно, че Раците не бива да се месят в разни спорове на колеги и шефове, второ – и малки рискове крият опасност от щети или разочарования. Усещате, че се задават някакви промени в деловата сфера, бъдете пестеливи и мислете за разни варианти, за да не ви изненадат събития.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Днес трябва да уреждате стриктно и докрай делови и лични въпроси. Част от Лъвовете не слушат твърде внимателно съветите на някои специалисти, скоро ще се уверят, че е трябвало. Други действат по-емоционално в напрегнати ситуации, не е уместно да се излагат на рискове, да правят детински грешки. Ако уловите как плетат интрига зад гърба ви, покажете, че са сбъркали адреса.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Труден четвъртък, не обичате да бързате в работата, а се налага… Девите да изпипват детайлите, няма да е лесно, защото плановете им за деня се обръщат надолу с главата. Ще се справите, само че ако уловите интриги в екипа, не споделяйте идеи за изява и печалби. Немалко от знака имат семейни грижи, някой от домашните им очаква подкрепа. Всъщност това е важната ви задача.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Четвъртък е труден, но Козирози и Риби ви окуражават да не се отказвате от замислените делови промени. Едни Везни разчитат на добро покровителство, да действат прецизно и ще отчетат успех. Втори може да пропилеят време, а и шансове с дребни грешки. Ако сте отлагали решаването на по-лични въпроси, трябва да се заловите с тях – някои взимат решение за свой дом или семейство.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Този четвъртък Риби ви внушават да действате сериозно по деловите планове, но без припряност. Скорпионите ще се убедят: имат време за изява и печалби, а и за интересен отдих, стига добре да са обмислили с какво да се заемат. Някои се поддават на странично влияние, изглеждат даже безхарактерни. Не е така, наистина следва да ползвате всяка минута за обогатяване на знанията си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Четвъртък ви напомнят за доста недовършени задачи, трябва да се захванете с тях. Едни Стрелци да бъдат по-внимателни с техниката, макар че имат златни ръце и ще поправят всичко навреме и качествено. Втори трябва да се погрижат за възстановяването си, напоследък са се преуморили. Трети да потърсят повече сътрудници, в екип постиженията ще бъдат по-големи, печалбите също.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В четвъртък подтиквате Везни и Риби да не зарязват започнати делови начинания, вашите зависят много от благосклонност на шефове. Само че група Козирози първо да изяснят отношенията си, с едни хора трудно ще постигнат разбирателство, други ще се отстранят от пътя им. Нови началници скоро ще приемат идеите ви. Вероятни са изненади от синове и внуци, радвайте им се.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Хубав четвъртък и за старите, и за новите ви делови идеи. А Водолеите винаги имат хрумвания, от които може да стане напредничав професионален проект. Днес ще се радвате и на интересната работа, и на подкрепата от по-влиятелни личности, и на спечеленото, някои се възползват и в бъдеще от шансовете, които им предлага случаят. Вечерта е за най-близките, зарадвайте ги с нещо…

РИБИ (20.02 – 20.03)
Този четвъртък по примера на Козирози и Везни ще работите за сериозни промени в деловата сфера. Рибите да подсказват и на Скорпиони да осъществяват замислите си без припряност. Ако действате в екип, другите може да имат ядове и е по-важно да се справят с това, после да се включат в новия проект. Не налагайте мнение, за момента постигате нещо, но в бъдеще…

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top