Дневен хороскоп за петък – 22 януари

horoskop

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Петък е напрегнат, кроили сте си едни делови планове, а ситуацията се развива по различен начин. Овните да не се поддават на емоции, ако мислят разумно, нещата ще се подредят ОК, макар по друг начин. Пред идеите ви пречките не са толкова големи, колкото ви се струва. Съперничеството няма смисъл сега.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В сила е препоръката от сряда – да търсите услуги от колеги и познати, по нататък ще прецените да се обедините ли в екип с тях. Телците като Рибите ще са доволни от свършено и спечелено, ако търсят пари за благотворителни акции, също ще намерят спонсор. Убеждавайте хората да подкрепят идеите ви, в лични разговори повече ще върви, иначе ще пилеете време в много приказки.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В края на тази делова седмица Водолеи ви подтикват да се заемете с по-самостоятелни служебни ангажименти. В екип не е много лесно да се следи всеки детайл в работата. При Близнаците влиянията ще се усещат и в понеделник, да бъдат предпазливи и прецизни, за да не се навлекат ядове, опонентите им и особено дамите дебнат за най-малки пропуски и грешки.

РАК (21.06 – 21.07)
Този петък се пазете от спорове с близки и особено с Лъвове, отношенията може да се влошат за дълго. Раците има кого да помолят за съдействие, но ситуацията изисква такт и търпение, така че дискретно да споделят грижите си с нужния им човек. Ако не сте доволни от решения на хора с тясното си обкръжение, изчакайте, ще преоценят идеите си, ще предприемат отстъпление.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В петък бъдете подчертано предпазливи в работата, с близки Раци са вероятни спорове, които е по-добре да спестите. Лъвовете искат да осъществят делови идеи, наистина са хубави, едни от знака трябва да чакат благотворен развой на условията, а втори да търсят подходящи хора за екип. Ща попаднете на такива сътрудници, най-търпеливо и тактично заздравявайте печелившите си връзки.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В края на деловата седмица някак оставате в сянката на колеги и бизнес партньори, не ви е много приятно. Девите са си гледат рутинните задължения, приносът им в екипа няма да бъде пренебрегнат и особено ако сега се заемат с подготовка на бъдещи професионални изяви. Радвате се на стабилни финанси. Някои са влюбени, да не се впускат в авантюри, близки ще ги укоряват доста…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Идва време за отдих, а на вас не ви се ще да намалявате деловото темпо, да се задоволявате с ниски приходи. Везните да внимават, някои напоследък съвсем пренебрегват предпазливостта и може да берат ядове. Не се мъчете да печелите зад гърба на колеги и партньори. Още вечерта ще се убедите, че и влиятелни хора търся помощта ви, вярват в коректността, професионализма ви.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Хубав петък, макар че работата ви е доста и на моменти ще ви се струва: не успявате. Скорпионите да се овладеят, ще свършат важните неща навреме и с подобаващо качество. Ако сега готвите изпълнението на нови проекти, ще ви хрумнат находчиви идеи, ще привлечете оправни сътрудници. Другите може да позавидят на късмета ви, но той идва с упорит труд, а не с хазартни игри.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Петък ви настройва да мислите за приятен отдих, сигурно идват и покани за срещи с приятели, купони. Стрелците да си приключат работата, после да се оглеждат за развлечения и компании. Иначе има риск да последвате чужди планове и желания, а вашите да изостанат. Ако сте настроени за флиртове и авантюри, късметът е с вас, и все пак не забравяйте и поети вече отговорности.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
До края на седмицата поемате и нови делови ангажименти, дали не се преуморявате напразно? Повечето Козирози ще печелят с упорит труд, около тях има хора, които им завиждат и току ги обсъждат. Дръжте се настрана от интриганти, не ви интересуват сплетни, а възможност за професионална изява, утвърждаване. Ще се открият, преценете с кого можете да действате в екипи.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В петък вие и Близнаци гледате да се заемете със самостоятелни задачи, така се държите настрана от разправии на колеги, клиенти, познати. Група Водолеи имат по-мащабни замисли, да внимават обсъждането на реализацията да не се обърне в говорилня. Важи и ако кандидатствате за включване в по-престижен екип. Ако задействате приятели, нещата тръгват, те знаят колко сте строги…

РИБИ (20.02 – 20.03)
Краят на тази делова седмица дава на вас и Телци още поводи за задоволство от свършено и спечелено. Дано Рибите са подредили по-важните домашни неща, от вторник имаха такива задача. В работата ще ви дразни отпускането на колегите, може да прехвърчат искри при некачествено изпълнение на поръчки. Приключването е на плюс и споровете ще се забравят, всички се успокояват.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top