Дневен хороскоп за сряда – 26 април

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда вие и Раци трябва да следвате чужди идеи и желания, в доста случаи ще ви се иска просто да се хванете със самостоятелни задачи. Овните да не бързат, приятели ще помогнат да се намерят взаимноизгодни решения, да бъде отличен по достойнство приносът им. Ако вечерта има поводи за празнуване, поканете само по-близки, за да се насладите на общуването и вниманието им.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Днес Деви ви заразяват с ведро настроение, но ако имате да изяснявате дела с Везни и Стрелци, по-добре да изчакате. Телците ще привличат симпатиите на колеги и познати с прагматичния си подход към трудностите в работата, с искреното желание да помагат на околните така, че всеки да е доволен от труда си. Това отваря път за кариера и високи успехи, партньорствата ви са завидни.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За тази сряда имате доста работа, но ще установите, че нещата няма да стават толкова бързо, колкото ви се ще. За някои Близнаци е вероятно и приносът им да не бъде отличен веднага, но да не се отказват. По-нататък признание ще има, а стъпките за промяна на личния живот ще се оказват по-сполучливи. Обсъдете темата и с близки, ще ви върнат настроението, отдихът ще е приятен.

РАК (21.06 – 21.07)
Тази сряда Овни ви подтикват да следвате идеите на обкръжението си. Раците да се готвят за по-динамични изяви, шансовете им са добри, но трябва и бързо да се оползотворяват. Ще се улесните и ще си гарантирате по-висок резултат, ако подготвите добре начинанията си. В някои случаи идеите трябва да узреят, а не да дразните с коментари за далновидността си съперници, пък и шефове…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сряда ви носи добър делови късмет, макар че в началото нещата не изглеждат точно така. Доста Лъвове трябва да разчистят неприятни отношения с някои околни, прави са и все пак да покажат подчертана тактичност. Други колеги и партньори ще оценят жестовете ви подобаващо, ще подкрепят искрено новите ви идеи. Скоро ще проличи и колко навременни са били за успеха на екипа ви.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Сряда ви зарежда с добро настроение, а ще го предадете и на Телци в кръга си. Група Деви укрепват здравето си, втори намират подходящо приложение за деловите си идеи и усилия. Ако получите повишение в службата, удвоете предпазливостта си, и завистниците се активизират. Ще се опазите от техните интриги, но ви коства нерви, а ви се ще да се порадвате на общуване с близки.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В сряда не споделяте много проблемите си, а Телци и Стрелци се чудят защо не бързате да изяснявате общи дела. Някои Везни са влюбени и дискретността им е напълно обяснима, а и оправдана. Втори са кроили едни планове, а ще трябва да ги променят в движение. Целта е кариера, ще търсите влиятелни покровители. Е, влагате и малко актьорско майсторство, резултатът си струва.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Сряда предполага повече упорство в работата. Скорпионите да прецизират плановете си, да не се окаже, че хвърлят усилия за непродуктивни идеи. Втори трябва да се съобразяват и с домашните си ангажименти, половинката им чака помощ, имат обещания към близки. Трети от знака гонят бърза кариера, а това ще усложни отношенията им с околни, може да ги подведе да правят грешки…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Тази сряда вие и Везни не сте на вълна за изясняване на неразбирателства, това може да подразни Телците. Влиянията са от 6-7 дни, дръжте се настрана от чужди спорове и особено ако са между близки колеги, роднини. Стрелците може да попаднат в капан, и за друг да е бил, пак ще е неприятно. Трябва ви време да уточните план за действие, да намерите средства, да се тонизирате…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В сряда не сте наясно с куп делови проблеми, позицията ви не е силна. Група Козирози търпеливо ще изяснят детайлите, ще търсят съвет и услуги от стари приятели, дамите ще се окажат отзивчиви и по-далновидни. Има и хора, които се мъчат да ви придумат за свои идеи, не сте ли съвсем сигурни в правотата и навременността на начинанията, не се включвайте, изчакването е по-уместно.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Все още не ускорявате темпото в работата, но това време вече идва. Водолеите са хвърлили много усилия за подготовка на свои идеи, вероятно са говорили и с потенциални партньори. Някои са ви помагали в миналото, на други вие сте протягали ръка в трудни мигове, сега е момент да обедините енергията им за нови изяви и печалби. Пречки ще има, но вие сте силни с правота и принципи.

РИБИ (20.02 – 20.03)
И за вас сряда е ден за привличане на съмишленици, сътрудници. Рибите не обичат изострянето на спорове и сега трябва да се пазят от тях, макар че има колеги и познати, които искат да отклонят идеите им. Вашите предложения са добри, тихо и кротко разяснявайте по какъв начин се засягат интересите на всеки в екипа – приятели, съседи, познати. Ще играете в центъра, и то с успех.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top