Дневен хороскоп за сряда – 3 май

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда трябва да уреждате по-внимателно делови и финансови отношения, работите в екип не вървят в най-правилна посока. Овните виждат пропуските на околните, да анализират от какво са предизвикани и да ги очертаят с такт. Важи особено ако сте обградени с млади и неопитни колеги. Само че някои не се вслушват даже в съветите на специалисти, инатът им води още усложнения.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Хубава сряда, дано сте подготвили внимателно програмата си за работа, за да се възползвате от всички шансове. Доста Телци не заемат челните позиции в екипа си, но пък разчитат на твърде влиятелни покровители и старанието им оправдава всяко доверие на шефовете. Макар и по-бавно, ще осъществите плановете си за изява и творчество, някои се включват в обществена дейност.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За сряда има доста делови задачи за разчистване, послушайте Водолеи, ако ви съветват накъде да насочите повече внимание. Дамите Близнаци се справят по-леко с грижите, търсят помощ от близки и далечни, докарват си добър приход. Ако има неразбирателства в семейството, с обич и такт изгладете отношения, децата ще запомнят подхода ви. Амбицирате и приятели за убедителна изява.

РАК (21.06 – 21.07)
В сряда възникват сериозни неразбирателства с околните, макар че вие кроите планове за делова изява, печалби, лични промени. Раците да не се отказват от идеите, а да сменят подхода. Ако проблемът е с любимия, анализирайте нещата, с времето може да се ориентирате към по-подходящ човек. За бизнеса ще намерите посредници, ще привлечете помощници и ще успеете, но бавно.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тази сряда потъвате в детайли, те са важни, но не бива да изместват цялостния ви план за работа. Група Лъвове са с високо самочувствие, не се вслушват в съвети на специалисти и от престараване може да си докарат проблеми с техника. Други усложняват отношенията си с колеги и бизнес партньори, често пренебрегват мнението им или го приемат за очи. Така успех едва ли ще дойде.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Трудна сряда и особено ако сега се заемете с нови делови проекти. Девите добре са обмислили и планирали нещата, но възникват обективни пречки. Те не ви притесняват толкова, колкото критиките на околните и все пак е редно да се вслушате в забележките, да извлечете полезното. Не бързайте, за да не объркате повече нещата, и вярвайте – усилията ви ще дадат чакан резултат.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сряда ви радва с резултати от упорит труд и срещи с влиятелни личности, вероятно могат да помогнат за изпълнение на ваши идеи, за кариерно развитие. Везните са дискретни за някои свои планове, но използват всяка възможност да действат по тях, околните може и да не се досетят къде са се прицелили точно… На пазар не се хвърляйте на много модни, а на функционални стоки.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда се очертава доста работа, а идват и нови оферти за изява и печалби. Скорпионите отдавна се трудят по някакви задачи, пречките не са били малко. Е, сега можете да избирате, а ако ви влече – и да заемете по-висок пост в екип, да заложите основи на бизнес, с който ще се занимавате дълго занапред. Мнозина са настроени за промени, първо да отдъхнат и да поговорят с близки.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В сряда вие и Козирози мечтаете за самостоятелни изяви, но все пак трябва да проявите малко търпение. За днес Стрелците имат спешни задачи, вероятно и ситуацията изисква по-бързи решения. Дано анализирате нещата прецизно въпреки темпото. Вечерта е за отдих, има на какво да се радвате. Мнозина го удрят на купони, но не бива да прекаляват в нищо, нали и утре е ден за работа.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Тази сряда като Стрелците се стремите към самостоятелни задачи, но все пак помощ не ви е излишна, уморени сте. Козирозите да разнообразят работата с нови идеи, ще се почувстват освежени. Само че не чакайте подкрепа от разни чиновници, едва ли ще получите подкрепа. Ще се справите сами, свършеното ще е с добър обществен ефект. И да ви критикуват, убедени сте в правотата си.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В сряда подтиквате и Близнаци да си гледат по-съсредоточено работата, не е време за много приказки. А околните като че ли напук на Водолеите не са дисциплинирани, не ги е твърде грижа да се изпипват нещата. Вие си давате сметка за голямата конкуренция в деловата сфера, покажете го с всичко, което правите, другите няма да промените… И не давайте воля на негативни мисли.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В сряда се не сяда и вие следвате тази пословица с ясното съзнание, че можете да напредвате стъпка по стъпка в работата. Рибите ще се съобразяват доста със забележки и съвети, но някои го правят за очи, а други наистина разбират какъв положителен заряд има в мнението на околните. Готови сте за всякакви ситуации, но гледайте да съгласувате нещата и с желанията на половинката си.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top