Съботен хороскоп - 27 август - DC news

Съботен хороскоп – 27 август

ОВЕН 

Не разчитайте на признание от колегите и шефовете ви. Сами разваляте репутацията си затова бъдете по-внимателни с думите и действията ви. Всички замислени проекти ще се реализират с голям успех. Особено ако идеите ви спомогнат да придвижите компанията на международните пазари. Може би ще се наложи да направите промени в личния си живот. Трябва само да решите дали ви харесва достатъчно човекът, с когото сте се запознали вчера.

ТЕЛЕЦ 

Мащабните и неординарни планове ще могат да се реализират успешно днес. Само трябва да бъдете прецизни и в подробностите. Пътешествие в екзотична страна, печалба от хазарт, екстремен спорт, необичайно занимание, нищо няма да бъде  невъзможно за вас. Не отказвайте помощ на никого, дори и на малко познати хора. Това може да спаси живота им. Бъдете внимателни със здравето си. Природните средства ще са ви от по-голяма полза.

БЛИЗНАЦИ 

Привлича ви всичко красиво и неизвестно. Намерете си красиво местенце, в което може да се отпуснете и насладите на чистия въздух и красивия пейзаж. Деловите контакти и преговори ще са ползотворни, подписвайте договорености и влагайте средства в перспективни проекти. Късметът е на ваша страна. Една романтична среща може да се окаже не толкова случайна. С този човек не веднъж сте се опитвали да се запознаете.

РАК 

Необичаен ден, в който ще излезете от привичните рамки и ще поискате нещо необичайно. Вашите креативни творчески способности ще бъдат забелязани от всички. Възможно е да получите предложение за нова работа. Не бързайте веднага да отказвате. Липсва ви желание за работа, не се насилвайте и не започвайте важни дела. Само ще объркате нещата. Финансовото ви положение е добро и може да си позволите малко шопинг или вечеря в скъп ресторант.

ЛЪВ  

Гледате се в огледалото и решавате, че имате нужда от спешна промяна на външния си вид. Не се хвърляйте на скъпа пластична операция. Нова прическа и модни дрехи ще свършат същата работа. Ще похарчите доста пари, които може да направят дупка в бюджета ви, но вътрешно ще се почувствате добре. Поемете лидерската роля в семейството, така ще успеете да се справите с битовите проблеми и да изгладите недоразуменията с децата.

ДЕВА 

Неочаквано запознантво с човек от по-висша класа ще се окаже дълготрайно и перспективно. Колкото по-смели и активни сте през този ден толкова по-бързо ще се реализират вашите планове. Проект, който движите заедно с приятели, ще ви донесе зашеметяващ успех и големи печалби. Всички спорове и недоразумения се разрешават като с магическа пръчка и на душата ви става леко. Вечерта у дома ви чака приятна изненада, така че не се задържайте на работа.

ВЕЗНИ

Не се захващайте с повече задължения отколкото може да изпълните. Много колеги няма да се зарадват на вашите успехи. Не обръщайте внимание на това. В любовта цари пълна хармония и разбиране. Възможно е да получите предложение от любимия и с радост ще го приемете. Отдавна мечтаете за семейство и деца и именно това е човекът, който можете да осъществите това и да живеете щастливо. У дома може да се отпуснете и да се забавлявате от душа.

СКОРПИОН

Планирайте всяка своя стъпка и бързо ще се придвижите напред. Това се отнася за бизнеса, политическа дейност или творчество. Използвайте всичките си умения и способности, изобретателност и креативност и ще постигнете успех. Няма да подведете и колегите си, които разчитат на вас. Не изпреварвайте събитията, които ще се случат в личния ви живот. Идеалният момент ще настъпи скоро. Ако искрено обичате човека до вас може да го докажете  с постъпките си.

СТРЕЛЕЦ

Очакват ви финансови приходи или премии. Избягвайте конфликтите тъй като причината е съвсем банална. Някой от близкото ви обкръжение се опитва тайно да ви пречи, за да не постигнете успех. Не се опитвайте веднага да се разправите с него, а обмислете план за действие. Очаква ви голям късмет в лотарията и в любовта. Ще решите, че сте попаднали на друга планета, където щастието е навсякъде.

КОЗИРОГ

Деловите преговори и решаването на семейни и битови проблеми ще се осъществят с успех. Бързо ще намирате решение и по най-болезнените и проблемни теми. Това не означава безрасъдно да заставате между спорещи роднини. Те могат и сами да изясняват отношенията си. Нямат нужда от вашата намеса и в крайна сметка вие може да се окажете виновни за всичко. В личния ви живот също ще ви провърви. Ще срещнете интересен и обаятелен човек.

ВОДОЛЕЙ

Материалното ви положение е отлично. Днес има вероятност да ви изплатят всички пари за извършената работа. Проблемите в личния ви живот малко ще помрачат вашето настроение, но близък приятел ще ви помогне да се отървете от мрачните мисли. Не планирайте далечни пътувания и пътешествия, защото са възможни проблеми. Време е да се заемете с ремонт у дома или поне някои промени. Някои нови мебели идеално ще се впишат в интериора.

РИБИ

Внимателно анализирайте постигнатото досега, а след това се заемете с нови неща. Трудностите ще  ви закалят и ако не се предадете с оптимизъм ще гледате на бъдещето. Успехът в любовта и във всички начинания чука на вратата ви. Проявявайте по-малко претенции към любимия човек, нали той ви е харесал такъв какъвто е. Някои спънки може да провалят плановете ви за вечерта.

 

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top