Дневен хороскоп за четвъртък – 28 април

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Днес и утре трябва да бъдете по-внимателни на път, към новини и с непознати хора. Доста Овни искат да привлекат бързо внимание към идеите си и още по-бързо да ги осъществят, но едва ли имат подходящи условия. Не рискувайте, от дреболия може да стане голям проблем, често обещавате и после забравяте думите. Е, околните виждат и това, а прекомерните амбиции не са ви от полза.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В четвъртък вие и Деви ще останете доволни от свършено и спечелено. При Телците влиянията се засилват и утре, вероятно мнозина ще получат подкрепа за идеите си от нови хора. Даже нови шефове ще бъдат благосклонни, виждат, че се трудите и отстоявате принципи. При дамите май нещата стават по-мъчно, но не мислят да се отказват. Просто резултатите идват бавно, ала си струват.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сега уж късметът е на ваша страна, уж делата ви вървят добре, а ако не проявите повишена бдителност – рискувате да провалите и добри идеи. Друг въпрос, че Близнаците трябва да бъдат и по-самовзискателни, безгрижно следват рутинната си програма, не са склонни да актуализират проекти. Дребни пропуски ще се трупат и ако не ги наваксате овреме, ще се ощетите.

РАК (21.06 – 21.07)
И вие разчитайте на добри оценки от шефове и влиятелни познати даже без да говорите нашироко за амбициозните си идеи. Раците кроят големи планове, но още не е време да се хващат с изпълнението. За сметка на това високо ще бъде оценен реалният им принос в екипа, умението да си сътрудничат с колеги, да помагат при трудности. Укрепвате важни за бъдещите си изяви делови съюзи.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В четвъртък не сте доволни от оценка за работа, предавате това настроение и на близки Козирози и Водолеи. Дали Лъвовете не прибързват?… Още няма подходящи условия за осъществяване на ваши проекти, а вие настоявате, не се съобразявате с възникващите пречки. Други от знака обратно, отпуснали са се, вместо да мислят за смяна на дейност и екип. Не си създавайте сами проблеми.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Хубав четвъртък, като Телците ще останете доволни от изпълнението на делови задачи и от постъпления. Девите са си правили едни планове, но щом случаят им поднесе нова добра възможност, няма да се колебаят. Запознанства с влиятелни хора или големи професионалисти може да им отвори нова врата за служебна и творческа дейност, ще се окаже, че са хванали вълшебна рибка…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За четвъртък имате хубави делови идеи, но едва ли можете да ги осъществите сами. Везните да се заемат с организацията на колеги, познати и близки, които биха работили по проекта, а и са добри професионалисти. Други първо да разчистят поизостанали задачи, после да призовават хората в екипа си да се хващат с нови ангажименти. А и вие действайте по-оперативно и ефективно.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Четвъртък ви настройва за общуване, но не се връщайте към стари уговорки и идеи за изява, много е лесно. Сега повечето Скорпиони имат възможност да се хванат с нови неща, получават доста предложения за перспективни начинания. Не се възгордявайте, иначе има риск да подразните доскорошни приятели, да ви забъркат в клюки. Не това ви трябва, а подкрепа от колеги, познати, близки.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В четвъртък сте заредени с ведро настроение, а и делата ви тръгват добре. Стрелците да упорстват по плановете си, има шанс да спечелят, да направят стъпка напред в кариерата. Някои от знака обаче се вслушват прекалено в съвети на околните, познати, колеги или близки – няма значение, те си гонят свои цели. Други се хвърлят в любовни авантюри, купони, а им е нужен отдих.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В четвъртък имате доста задачи, а нетърпеливи Лъвове внушават на вас и Водолеи, че усилията ви не се ценят. Не се поддавайте на чуждите настроения, засилете взискателността към работата си. Дребни грешки за момента остават незабелязани от другите, Козирозите си ги знаят и могат да ги оправите. Ще получавате все по-осезателна подкрепа за реализация на идеите си и издигане.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този четвъртък вие и Козирози доста се влияете от настроенията на Лъвове, чувстват се недооценени. И вашите дела не вървят блестящо, склонни сте да спорите даже с хора, които често ви подкрепят. Водолеите да се овладеят и да не си навличат ядове с припряност, неинформираност. Ловете добри шансове и действайте умело, ако няма, вършете си тихо-кротко обичайните неща в екипа.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубав четвъртък, макар че трудностите в работата ви са доста. Група Риби са изправени пред избор – могат да се заемат с нова дейност или да подкрепят стари колеги и партньори, които в момента упорстват по интересни идеи. Някои от знака съумяват да съчетаят и двете – хем не си оставят начинанията, хем правят ценни услуги, които скоро ще им върнат многократно. Отдъхвайте.

Източник: novinar

Подобни статии

Top