Дневен хороскоп за четвъртък – 5 май

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък Везни ви напомнят да не се изтъквате много в екипа, но надали ще слушате. Сега Овните като Стрелците са доволни от резултати в работата, от печалби. Мнозина намират повече време за близки, искат да ги поглезят, пък и да се похвалят с постигнатото. Хубаво ще бъде да обсъдите и с приятели бъдещите си планове, можете да разширите още и още полето на сполуките си.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Уморителен четвъртък, отделете време за отдих и тонизиране. Телците ще се чувстват най-добре сред близки, трябва да споделят проблемите си, да обсъдят изход. Няма да се справите много бързо с това, което ви тревожи, но търпение и благоразумие гарантират положителни резултати. Ако се смятате подценени от колеги и познати, мислете за бъдещи доходни начинания, не за горделивци.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Четвъртък изправя вас и Лъвове пред делови пречки. Близнаците може да не се чувстват високо оценени в екип или да искат да го сменят с по-престижен. Вместо да се оплаквате от това-онова, упорствайте за професионалното си усъвършенстване, търсете влиятелни покровители. Трябва ви малко, за да се справите със ситуацията и да направите важна крачка в кариерата, но… с такт.

РАК (21.06 – 21.07)
В четвъртък трябва да обмислите стъпки към нови делови партньорства. Едни Раци се натъкват на трудности в служебната си сфера, май трябва да се готвят и да търсят друга работа. Втори получават по-големи отговорности в екипа, но ако запазят дружеските си връзки с колеги и подчинени – успехът им не ще се бави. Трети упорстват по сложни задачи, но без това творчество и слава няма.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този четвъртък вие и Близнаци се натъквате на пречки особено в нови делови изяви. Влиянията се задържат до края на седмицата, Лъвовете май ще отложат свои стъпки, да се съобразят с мнения, прогнози. Ако се чувствате подценени на сегашното място, ловете шансове за друго, но и се гответе за тях. Околните имат нужда от дипломатична подкрепа, дайте им я, това е и ролята на лидера.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Труден четвъртък, макар че задълбочено сте обмислили плана си за работа и обществена изява. Сега недоверието мъчи Девите, дълго ще убеждават колеги, партньори, клиенти, познати колко хубави са идеите им, какви печалби носят. Няма да се откажете, упорството и прагматизмът все пак ще помогнат. Друга тема е, че и най-обичани не бързат да приемат предложено. Не ги притискайте.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този четвъртък се стремите да не привличате голямо внимание в работата, но Овни и Стрелци няма да следват примера. Везните като Скорпионите сега са настроени за общуване, гости, покрай светски теми ще обсъдят възможности за кариера, оферти за изяви и приход. Покровители оценяват вашето усърдие и умения в работа. Част от знака губят едно, с помощ печелят друго и са си ОК.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В четвъртък вие и Везни ще отделяте повече време за общуване, навярно ще трябва да търсите съдействие за решаване на делови проблеми. Скорпионите няма да се колебаят – едни бързо привличат съмишленици с напредничави идеи за бизнес, втори чувстват подкрепата на любим и това им дава криле. Не се отпускайте, разпределете точно задачи и дайте свобода на всеки да действа.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Сега вие и Овни сте доволни от хода на делата си. Ако Везни ви внушават да се държите в сянката на по-влиятелни хора, няма да ви се иска. Някои Стрелци са влюбени, затова им се ще да се изтъкват, да ги хвалят. Повечето от знака обаче да се обградят с близки и приятели, да се порадват на постигнатото и похвалите, да обсъдят нови планове. Купонясвайте, но не пилейте много пари.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Четвъртък не е лек и за вас, но сега само с мобилизация едва ли ще се справите с проблемите. Група Козирози искат да се върнат към по-природосъобразен режим, не е зле, само че не става с един замах. Втори трябва да се погрижат за здравето и деловата си изява, в тази сфера промените ще бъдат по-значителни. Забравете резките укори, дори постът ви да е висок, за път се подгответе добре.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този четвъртък е за новатори и творци дори клиенти, колеги и шефове да не забелязват усилията ви. Някои Водолеи имат да разчистват и стари задачи, да търсят помощта на други членове на екипа, без да демонстрират лидерството си. Ако проблемите са технически, ще блеснете със знания, разчиствате и преподреждате старото в името на сполука. И пари ще дойдат, но по-нататък.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В четвъртък се очертават спорове в деловата сфера, на вас ви се ще да избягате от проблеми, които не ви засягат лично. Някак ще стабилизирате ситуацията, готвите си нови идеи. Рибите ще мислят за отдих и път, дано да организират добре времето с близки, денят поднася разни изненади. Не че ще ви развали настроението, но защо да губите часове в търсене на нужното, да харчите пари.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top